Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νέο ξεκίνημα – Νέος προπονητής ο Πασχάλης Κουϊμτζίδης





- Πρώτη συνάντηση Κυριακή 27 Αυγούστου ώρα 19.00 στο γήπεδο της Ανδρομάχης


Μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει για την ομάδα των «Πιερίδων Μουσών». Μετά το σύντομο, αλλά ωραίο και γεμάτο εμπειρίες, ταξίδι στην Β’ Εθνική κατηγορία, τώρα γίνεται ένα νέο ξεκίνημα με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018.
Με νέο ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο με νέα πρόσωπα, νέα σύνθεση στην ομάδα και νέος προπονητής θα προχωρήσουν συντονισμένα και οργανωμένα για το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Ο νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Πασχάλης Κουϊμτζίδης, έμπειρος τεχνικός, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Είναι γνώριμος στο σωματείο των Πιερίδων Μουσών, αφού παλαιότερα υπήρξε προπονητής της ομάδας, όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής.
Η πρώτη συνάντηση κοινή συνάντηση αθλητριών, προπονητή και διοίκησης θα γίνει την Κυριακή 27 Αυγούστου και ώρα 19.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Ανδρομάχης.
Σ αυτή τη συνάντηση καλούνται να δώσουν το παρόν όλες οι αθλήτριες της ομάδας. Επίσης καλούνται οι αθλήτριες μέλη της Ακαδημίας και όσες νέες θέλουν να ενταχθούν σ αυτήν.
                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου