Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ- ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ




          Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων για την εισαγωγή στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. θα ήθελα να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους, που είδαν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται και να εξασφαλίζουν την εισαγωγή τους στις σχολές της επιλογής τους. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κατακτήσατε το στόχο, τον πρώτο ως σκαλοπάτι για την προσωπική και επαγγελματική σας ανέλιξη.

Στη νέα σας ακαδημαϊκή πλέον πορεία, σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.
Αλλά και όσοι δεν τα κατάφεραν δεν πρέπει να απογοητευτούν, γιατί το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία ή μία εναλλακτική επιλογή. Θα δοθούν οι δυνατότητες για να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.
Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και τις οικογένειες των υποψηφίων για τη διαρκή ηθική, συναισθηματική και οικονομική τους υποστήριξη.     Συγχαίρω επίσης την εκπαιδευτική κοινότητα του δήμου μας που  προσφέρει στα παιδιά μας υψηλού επιπέδου ποιότητα τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον ψυχολογικό και παιδαγωγικό τομέα συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων, εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου