Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Κατερίνη


  Μουσική εκδήλωση ευρείας απήχησης με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Α'  Δ.Α.Κ. Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού).

          Η εκδήλωση, που υποστηρίζεται από τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη με την αρωγή του Οργανισμού Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου, θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και τα έσοδα θα διατεθούν για τη συνέχιση ανέγερσης του Ιερού Ναού.
          Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ερμηνεύσει τραγούδια διαχρονικά κι επίκαιρα, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία, για ένα σημαντικό  σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους τους Πιεριείς.
          Την ιδιαίτερη αξία της ιδρύσεως και λειτουργίας νέων Ενοριών τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, συγχαίροντας, ταυτόχρονα, τους Ιερείς και τους κατοίκους της περιοχής.«Στη σημερινή εποχή, της εκκοσμίκευσης, όπου οι άνθρωποι αναζητούν και πάλι την ταυτότητά τους, εμείς έχουμε αυτό που μας ενώνει, την Ορθόδοξη πίστη. Κάθε φορά, που ιδρύεται και λειτουργεί μία νέα Ενορία, δημιουργείται ένα λατρευτικό κέντρο, όπου δοξάζεται ο Θεός, τιμούνται οι Άγιοι και ενισχύονται πνευματικά οι πιστοί της περιοχής. Κάθε νέα Ενορία είναι ένα νέο κέντρο πνευματικής αναφοράς των χριστιανών της περιοχής.
          Με αφορμή τη συναυλία η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μια σπουδαία μουσική παράσταση με τον αγαπημένο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου, για να απολαύσουν τόσο οι Πιεριείς όσο και οι επισκέπτες της περιοχής μια όμορφη αυγουστιάτικη μουσική βραδιά. Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για άλλη μια φορά με αγάπη στέκεται αρωγός και υποστηρικτής στις ποικίλες και ενδιαφέρουσες φιλανθρωπικές  δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, συμβάλλοντας στο σημαντικό και ανεκτίμητο έργο που επιτελεί καθημερινά με επίκεντρο τον άνθρωπο, αθόρυβα, σεμνά και με αληθινό ενδιαφέρον για το κοινωνικό σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου