Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Έκλεισε ο κύκλος των φετινών καλοκαιρινών αποδράσεων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος


           Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Αυγούστου, το απόγευμα, η τελευταία καλοκαιρινή απόδραση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

          Η δράση αυτή περιλάμβανε συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών ενώ  συμμετείχαν και πενήντα νέοι, σπουδαστές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελιγραδίου, που φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο στον εκκλησιαστικό ξενώνα στο Σβορώνο.
          Στην αρχή τελέστηκε η Παράκληση ενώ στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τονίζοντας την υψηλή σημασία και το σκοπό του κατηχητικού έργου που επιτελεί το Γραφείο Νεότητας, καθώς και την πνευματική ωφέλεια που αποκόμισαν οι νέοι που προσήλθαν στις φετινές καλοκαιρινές αποδράσεις. Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης συνομίλησε με όλους τους νέους που συμμετείχαν, τονίζοντας την αξία των χριστιανικών ιδεωδών και των ευαγγελικών αρχών στη ζωή μας.
          Η συνάντηση νέων και νέων ζευγαριών ολοκληρώθηκε με  συνεστίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με θαυμάσια παραδοσιακά ακούσματα και ήχους βγαλμένους μέσα από τις παραδόσεις των δύο χωρών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου