Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Tην ερχόμενη Δευτέρα οι επαναληπτικές εξετάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ

Tην ερχόμενη Δευτέρα οι επαναληπτικές εξετάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ 

Για την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ορίστικαν οι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μαθητές που είτε για λόγους υγείας είτε για κάποιους άλλους δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του περασμένου Ιούνη

Όπως είναι γνωστό φέτος, όποιος θέλει να συμμετάσχει στις εξετάσεις αυτές, πρέπει να διαγωνιστεί σε όλα τα μαθήματα και όχι μόνο σε αυτό που απουσίασε. Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 9 Σεπτεμβρίου με τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και την Ιστορία.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες.
Οι υποψήφιοι των εσπερινών λυκείων, ανεξαρτήτως της κατηγορίας με την οποία επέλεξαν να εξεταστούν στις εξετάσεις της τακτικής εξεταστικής περιόδου, συμμετέχουν στις επαναληπτικές εξετάσεις μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων. Εξετάζονται στην ίδια ύλη και θέματα με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων και διεκδικούν τις ίδιες με αυτούς θέσεις.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου