Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ :ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ-ΚΕΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για διανομή ειδών παντοπωλείου, ειδών καθαριότητας, βρεφικών ειδών και νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.)
            Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28/09/2017 θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου, ειδών καθαριότητας, βρεφικών ειδών και νωπού κοτόπουλου στους ωφελούμενους του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.
Η διανομή θα γίνει στο  χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου από τις 10.00 έως τις 12.00 το πρωί.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι τροποποίησαν εγκαίρως την αίτηση τους, δηλώνοντας οτι επιθυμούν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών του Τ.Ε.Β.Α.
Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ. Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους. Eάν κάποιος παραλαμβάνει είδη για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά και ο τόπος διανομής αφορά το σύνολο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Η Αντιδήμαρχος

Νικολοπούλου Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου