Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα ο 6ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

Σήμερα ο 6ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
Σήμερα, η Θεσσαλονίκη γιορτάζει! O Protergia 6ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης θα γεμίσει την καρδιά της πόλης με δεκάδες χιλιάδες κόσμου, που θα τρέξουν, θα διασκεδάσουν και θα περάσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά με ήχο, φως και πολλά χαμόγελα, στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του φθινοπώρου στη Βόρεια Ελλάδα!

Οι κορυφαίοι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης, μαζορέτες, καθώς και «ζωντανά» μουσικά σχήματα θα δώσουν ρυθμό και παλμό στο μοναδικό νυχτερινό πάρτυ δρόμου της 14ης Οκτωβρίου, ενώ τους περίπου 20.000 δρομείς θα περιμένουν πολλές ακόμη εκπλήξεις, που θα φωτίσουν -κυριολεκτικά και μεταφορικά- τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη!
Την αποστολή να «ξεσηκώσουν» δρομείς και θεατές, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη, θα έχουν η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού που θα παιανίζει στον χώρο της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου λίγο πριν από την έναρξη, η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Αριστοτέλους, και ομάδες κρουστών, δίνοντας παλμό στους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα τους!
Τη δική τους «πινελιά» στον φετινό «Νυχτερινό» θα βάλουν και οι περίπου 40 μαζορέτες του Ομίλου Cheerleading Νηρηίδες, οι οποίες θα δώσουν το δικό τους σόου, εμψυχώνοντας και επευφημώντας τους δρομείς που θα τερματίζουν μπροστά από τον Λευκό Πύργο.
Ταυτόχρονα, τα booth του Ομίλου "Metromedia" θα είναι στημένα σε τέσσερα διαφορετικά κεντρικά σημεία, από τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ανεβάζοντας τη διάθεση των δρομέων, μέχρι αυτοί να πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης:
Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, από όπου θα δοθεί η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα υπάρχει DJ set και παρουσίαση από τους παραγωγούς του "ZOO 90.8", του Νο.1 μουσικού σταθμού στην πόλη.
Στην αφετηρία του Ημιμαραθωνίου των 21,1 χλμ. στο Λιμάνι θα υπάρχει DJ set και παρουσίαση από τους παραγωγούς του "96.8 Velvet".
Στην συμβολή της Πλατείας Αριστοτέλους με Τσιμισκή θα είναι στημένο το DJ set του "Republic 100.3".
Στο σημείο τερματισμού, στον Λευκό Πύργο, θα βρίσκεται το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του "Metropolis 95.5", όπου επίσης θα υπάρχει DJ set, με ζωντανές συνδέσεις και μίνι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του «Νυχτερινού» και όλους τους διάσημους αθλητές και μη, οι οποίοι θα δώσουν πρόσθετη λάμψη στη διοργάνωση!
Σε όλα τα παραπάνω, θα έρθουν να προστεθούν πολλές ακόμη εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η Οργανωτική Επιτροπή, αλλά και οι Χορηγοί της διοργάνωσης, έτσι ώστε να κάνουν τη νύχτα... μέρα και να χαρίσουν σε όλους την ομορφότερη εμπειρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου