Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας



 
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές δέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ.Σοφία Μαυρίδου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Τα παραδοσιακά μουσικά όργανα των καλαντάρηδων έδιναν το ρυθμό,  διαμορφώνοντας ένα ζεστό εορταστικό κλίμα για την υποδοχή του νέου έτους.

Η 24η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία Λιτοχώρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εντοπίων Νέας Εφέσου '' Το Στουπί'' , έψαλαν τα κάλαντα,  ξεδιπλώνοντας το μουσικό τους ταλέντο, «χαρίζοντας»  γιορτινές νότες από την πλούσια μουσική μας παράδοση και αναβιώνοντας  τοπικά έθιμα χρόνων της Πρωτοχρονιάς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, καλωσόρισε  θερμά τους καλαντάρηδες, προσέφερε γιορτινά κεράσματα  και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για μια Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη, Αγάπη, Αλληλεγγύη  και Ευημερία, επισημαίνοντάς τους να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και ζήλο να στηρίζουν την παράδοση και να τιμούν τα έθιμα και τις παραδόσεις.

«Εύχομαι ολόψυχα το 2018 να είναι μια χρονιά ευλογημένη και μαζί με την ελπίδα και την αισιοδοξία να φέρει ανάκαμψη και ηθική ανάταση σε όλους τους Έλληνες. Για τη χώρα μας το 2018 να είναι ένα έτος αναγέννησης,  που θα δικαιώσει τις θυσίες, θα  εκπληρώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού και θα αποτελέσει την απαρχή για μια αναπτυξιακή πορεία διαμορφώνοντας καλύτερους όρους ζωής για εμάς και τα παιδιά μας», ευχήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου