Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη νέα χρονιά




Με την ευκαιρία της έλευσης του Καινούριου Χρόνου θέλω να απευθύνω τις πιο ζεστές μου ευχές σε όλο τον κόσμο για μια Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη, ευτυχία και ευημερία.

Εύχομαι ολόψυχα το 2018 να είναι μια χρονιά ευλογημένη και μαζί με την ελπίδα και την αισιοδοξία να φέρει ανάκαμψη και ηθική ανάταση σε όλους τους Έλληνες.

Για τη χώρα μας το 2018 να είναι ένα έτος αναγέννησης,  που θα δικαιώσει τις θυσίες, θα  εκπληρώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού και θα αποτελέσει την απαρχή για μια αναπτυξιακή πορεία διαμορφώνοντας καλύτερους όρους ζωής για εμάς και τα παιδιά μας.


Ενωμένοι, με οδηγό την ελπίδα, αίσθημα ευθύνης, αποφασιστικότητα, και εντιμότητα να επιστρατεύσουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις για να μετουσιώσουμε τις ευχές σε πράξεις, προκειμένου το 2018 να είναι μια χρονιά καλύτερη, μια χρονιά προόδου και προκοπής, με τα λόγια να γίνονται έργα και η ελπίδα πραγματικότητα, προς όφελος της κοινωνίας πάντα με ανθρωπιστικό προσανατολισμό.

Οι εορταστικές ημέρες που διανύουμε ας είναι ημέρες αγάπης, ανασυγκρότησης και περίσκεψης, επαναπροσδιορίζοντας τις ουσιαστικές ανθρώπινες αξίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, της κοινωνίας μας.

Ευγνώμονες για όσα έχουμε ας ατενίσουμε τη νέα χρονιά με θετική διάθεση, και με πίστη για καλύτερες ημέρες ας γιορτάσουμε με τρόπο ουσιαστικό τις φετινές γιορτές αναδεικνύοντας το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο συνάνθρωπο και στο κοινό καλό.



Καλή Χρονιά!
Χρόνια Πολλά!




Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου