Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ARTOZYMA- DETROP HELEXPO 24-26 Φεβρουαρίου 2018

photohasapetis

 
Τις σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου έρχεται να αναδείξει η 8η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Έτοιμων Προϊόντων ARTOZYMA, η οποία διοργανώνεται από τη ΔΕΘ - HELEXPO από τις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παράλληλα με την 27η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών DETROP BOUTIQUE.Η αναβίωση της ARTOZYMA μετά από εξαετή διακοπή της λειτουργίας της, το 2016 επανέφερε και ενδυνάμωσε την εμπορική πλατφόρμα του κλάδου που απουσίαζε από τη Βόρεια Ελλάδα, σημαντική και για την γειτονική περιοχή των Βαλκανίων, από την οποία προήλθε το 35% των ξένων εμπορικών επισκεπτών. 
Πάνω από 31.000 επαγγελματίες του κλάδου αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής και τροφίμων – ποτών έδωσαν το παρόν στην προηγούμενη διοργάνωση, κορυφώνοντας το επίπεδο των επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης.
Δύο Μεγάλα Θεματικά Σαλόνια με σημαντικούς εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων-ποτών θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δυο διοργανώσεων.               
 Σε ανεξάρτητο χώρο και με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές που αναδεικνύουν τις ετικέτες των οινοπαραγωγών, η έκθεση OENOS προσελκύει το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών σε ένα περιβάλλον άκρως εκλεπτυσμένο όπως της αρμόζει.
 
και φυσικά για όλους τους εκθέτες δωρεάν ….
  • Παροχή ποτηριών και πάγου
  • Συνεχή τροφοδοσία με καθαρά ποτήρια καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης
  • Συμμετοχή των ετικετών στο wine bar
  • Β2B συναντήσεις με εισαγωγείς
Η έκθεση Detrop, είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα στον κλάδο των τροφίμων & ποτών. Με σοβαρότητα, σταθερά βήματα, χωρίς διογκωμένα στατιστικά αποτελέσματα και κινήσεις εντυπωσιασμού και με την αξιοπιστία που προσφέρει ο εθνικός εκθεσιακός Φορέας, ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, είναι η μόνη που παραμένει και επιμένει, από το 1976 έως σήμερα, στην ελληνική αγορά.













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου