Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3


Με φόντο την πλατεία Δημαρχείου, οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης, η παιδεία, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική, η τουριστική, η αγροτική ανάπτυξη, η νέα πλατεία δημοκρατίας, η ανάπλαση της οποίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνέντευξης του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.


Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος: «Με άλματα προς τα εμπρός σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε  στοχευμένα και συστηματικά, έργα, που βελτίωσαν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ήρθε η ώρα να δούμε και το αύριο, τη νέα θητεία όπου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, για να συνεχίσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, ενώ  παράλληλα θα δώσουμε έμφαση στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συνολικά το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3, μεταδόθηκε σήμερα ζωντανά από την πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη.

Σάββα Χιονίδης: «Με άλματα προς τα εμπρός σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε  στοχευμένα και συστηματικά, έργα, που βελτίωσαν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ήρθε η ώρα να δούμε και το αύριο, τη νέα θητεία όπου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, για να συνεχίσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου