Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Πολύχρωμα παγκάκια στη νέα πλατεία Δημοκρατίας Κατερίνης.



Τη δική τους πινελιά στην υπό ανάπλαση πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη) δίνουν τα πολύχρωμα παγκάκια, τα οποία τοποθετήθηκαν ήδη από συνεργεία του Δήμου Κατερίνης.Τα παγκάκια, που με το στυλ και τα χρώματά τους άλλαξαν την όψη πολυσύχναστων σημείων αναφοράς, για την καθημερινότητα των πολιτών στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης δίνουν πλέον μία ευχάριστη διάσταση και στο περιβάλλον της νέας πλατείας.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση κυβόλιθων και στους τελευταίους διαδρόμους της πλατείας και έγινε  η μεταφορά των δύο υφιστάμενων περιπτέρων, προς το εσωτερικό της πλατείας σε νέες θέσεις.

Οι παρεμβάσεις των συνεργείων κατά την τρέχουσα περίοδο επικεντρώνονται σε ό, τι αφορά την στάση των αστικών λεωφορείων, στην τοποθέτηση ενός διάφανου στεγάστρου, προκειμένου να προστατεύονται οι επιβάτες από τις καιρικές συνθήκες και στη διαμόρφωση ενός κομψού χώρου προς διευκόλυνση των τουριστών. Ταυτόχρονα, στην τοποθέτηση κυβόλιθων και δημιουργία χώρων στάθμευσης στην οδό Μητροπολίτη Κοΐδάκη.
 «Η ανάπλαση στην πλατεία Δημοκρατίας εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, μεταμορφώνει με ταχύτατους ρυθμούς την καρδιά της Κατερίνης σε έναν σύγχρονο πόλο πρασίνου, αναψυχής και ψυχαγωγίας, μια μεγάλη ανάσα  για ντόπιους και ξένους επισκέπτες» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης επισημαίνοντας: «Επιπλέον, βάζουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας με τα παγκάκια, που τοποθετήσαμε και στην πλατεία δημοκρατίας».

Η τρέχουσα φάση των εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ πολύ σύντομα, η νέα πλατεία «στολίδι», ο καταπράσινος χώρος αναψυχής έκτασης 16 στρεμμάτων, στην καρδιά της πόλης αναμένεται να είναι έτοιμος να παραδοθεί στους δημότες.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου