Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Σαββατοκύριακο 'φωτιά' στη Θεσσαλονίκη

Σαββατοκύριακο 'φωτιά' στη Θεσσαλονίκη

Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις. Αύριο Σάββατο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί πανβαλκανικό συλλαλητήριο αναρχικών στην Καμάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 17:00 θα συγκεντρωθούν στο Φυσικό του ΑΠΘ.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το ραντεβού έχει δοθεί στις 14:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την ίδια ημέρα,  στις 17:00 επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ, ντέρμπι το οποίο τελικά αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας. 


"Έχουμε ζητήσει την αναβολή του αγώνα μπάσκετ", είχε δηλώσει το πρωί  στο ΡΘ ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης Φώτης Δομζαρίδης. Είπε ότι έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από Αθήνα και άλλες διευθύνσεις της Βόρειας Ελλάδας. Διαβεβαίωσε πως υπάρχουν αρκετές δυνάμεις για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Nα σημειωθεί πως στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής ομάδες πολιτών θα διαμαρτυρηθούν έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ζητώντας την παραίτηση του Γ. Μπουτάρη με αφορμή τις δηλώσεις του για το Σκοπιανό.

Την ίδια ημέρα και συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο ο ποδοσφαιρικό αγώνας Άρης Παλαιοχωρίου-Ηρακλής.

Οπαδοί του Ηρακλή διαμαρτύρονται για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Παλαιοχωρίου για να διαδηλώσουν κατά της εξόρυξης χρυσού. 

 

 http://www.rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου