Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΓΔΑΡΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ



Αποτέλεσμα εικόνας για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα
Αγαπητές Συνδημότισσες και Αγαπητοί Συνδημότες,
Για μια ακόμη φορά θα γιορτάσουμε το Πάσχα, τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, που αποτελεί διαχρονικό σημείο αναγέννησης των ελπίδων του ανθρώπου για έναν κόσμο δημιουργικό και ειρηνικό, δίκαιο και αντάξιο των προσδοκιών του. Στις κρίσιμες σημερινές περιστάσεις που διανύει η χώρα μας, με τις δυσμενείς και απρόβλεπτες διεθνείς εξελίξεις,  έχουμε την υποχρέωση να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη και την ελπίδα, την αισιοδοξία και τον αγώνα για το ξεπέρασμα της πολύμορφης κρίσης, την εθνική ανάταση και αναγέννηση της πατρίδας μας.
Άλλωστε μας δίνει δύναμη η ανιδιοτελής και αληθινή αγάπη του Χριστού προς τον συνάνθρωπο, που αποτελεί το πιο επίκαιρο παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να ενεργούν υπεύθυνα με συλλογικές προσπάθειες, με ανθρωπιά και με πράξεις αλληλεγγύης. Ακολουθώντας πιστά τα χριστιανικά μας ήθη και έθιμα μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον μας διαφορετικά και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, δίνοντας ιδιαίτερο νόημα στο μήνυμα της Αναστάσεως.
    Εύχομαι από καρδιάς το λυτρωτικό και χαρούμενο μήνυμα του Θεανθρώπου με τη βαθύτερη αλήθεια που περικλείει να γεμίζει τις καρδιές όλων μας με αγάπη και αλληλεγγύη για μια κοινωνία καλύτερη, ευημερούσα και προπαντός ανθρώπινη.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!
Δήμαρχος
Βαγγέλης Λαγδάρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου