Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Διδακτική Επίσκεψη στο Ελατοχώρι από την Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Κορινού


Στα πλαίσια του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ τάξης του Γυμνασίου Κορινού πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου, να εκπαιδευτούν στις βασικές τεχνικές και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο σκι και να επιδοθούν σε παιγνιώδεις δραστηριότητες στις πίστες για snowboard και για έλκηθρα.


Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου το συναντάμε στη βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων Ορέων, στη θέση «Παπά Χωράφι», και σε υψόμετρο 1450 μ. Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία με καταπληκτική θέα προς τον Όλυμπο και τον Αλιάκμονα. Οι εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου περιλαμβάνουν 10 πίστες με κυμαινόμενη υψομετρική διαφορά και με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Στην βάση του Χιονοδρομικού κέντρου υπάρχει, ένα καινούργιο διώροφο σαλέ.




















Στην πολύ χρήσιμη και ευχάριστη αυτή διδακτική τους επίσκεψη οι μαθητές συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου κ. Δημήτρη Μπουροζίκα, κ. Βασίλη Σεϊταρίδη και κ. Έφη Γεωργαντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου