Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

«Ή συμμορφώνεστε ή αριβεντέρτσι» το τελεσίγραφο της FIFA...


Κρίσιμες ώρες περνάει το ελληνικό ποδόσφαιρο με ορατό ακόμα το ενδεχόμενο του Grexit με αναστολή αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, καθώς η FIFA είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το γεγονός ότι δεν βλέπει να προχωρούν τα δραστικά μέτρα.

Οι κ.κ. Χούμπελ και Γραμμένος είχαν νέα συνάντηση σε αυστριακό έδαφος την Τετάρτη. Ο Χέρμπερτ Χούμπελ, εκπρόσωπος της FIFA και πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ εξέφρασε και πάλι τη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι παρότι υπεγράφη από όλες τις ΠΑΕ η συμφωνία με τους όρους του Βασιλειάδη, δεν έχουν πέσει ακόμα οι τόνοι μεταξύ των ομάδων.

Η γκρίνια εστιάστηκε ιδιαίτερα και στο γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα επιβληθεί ποινές για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό, ενώ δυσαρέσκεια εκφράστηκε και για τη διοίκηση της ΕΠΟ, επειδή δεν ασκεί διοίκηση, με έντονο και παρεμβατικό τρόπο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος επιστρέφει στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τη Super League για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τα όσα μετέφερε η πλευρά της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αυτό που θα πει είναι ότι η FIFA έχει εκφράσει την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι καθυστερούν οι αποφάσεις της δικαιοσύνης κι έθεσε ως παράδειγμα τα όσα έγιναν στην Τούμπα και τις ποινές σε ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ.

Έτσι, το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμα υπό την απειλή της FIFA με ένα Grexit με αναστολή αν δεν πάρουν άμεσα και δραστικά μέτρα. Αυτό τη δεδομένη στιγμή είναι το πιο πιθανό σενάριο, μετά και τα όσα μεταφέρθηκαν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο από την πλευρά της FIFA στη συνάντηση που έγινε στην Αυστρία.

Σύμφωνα με ένα ακόμα σενάριο, ερευνάται από FIFA και UEFA ο τρόπος να υπάρχει Grexit χωρίς να τιμωρηθεί η Εθνική ομάδα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου