Σάββατο 14 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΜΗΛΙΑ

Βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου

Στην επισκευή, αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου στη Μεσαία Μηλιά (Τ.Κ. Μηλιάς), έπειτα από τις ζημιές, που είχαν προκληθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου, επικεντρώθηκαν σήμερα, οι παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.
Ειδικότερα, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί από τις πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.
Παράλληλα, συστηματικά και καθημερινά, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, στο σύνολο του Δήμου, οι οποίες εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα της ΔΕΥΑΚ για βλάβες κ.λ.π.

Προς την κατεύθυνση αυτή ασφαλτοστρώσεις έγιναν σήμερα τόσο στην πόλη της Κατερίνης, όσο και στη Δ.Κ. Περίστασης.
Τις εργασίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος τονίζει σε δήλωσή του: «Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Άλλωστε, όπως επισημαίνει  ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, και όπως στην πράξη αποδεικνύουμε, η διαρκής βελτίωση των οδικών υποδομών στο σύνολο του Δήμου αποτελεί πρώτη προτεραιότητά μας».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, το πρόγραμμα συντήρησης και αποκατάστασης οδοστρωμάτων εξελίσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της τεχνικής υπηρεσίας στο σύνολο του Δήμου.








     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου