Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ : Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για paseve pierias
Συνάδελφοι, Συναδέλφισες, Αυτοαπασχολούμενοι Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Μικροί Έμποροι, Αυτοκινητιστές Συνταξιούχοι,
                                                                                                
Συμμετέχουμε μαζικά στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις. Παλεύουμε για να έχουμε δουλειά, ελεύθερο χρόνο, δωρεάν σύγχρονες δημόσιες υπηρεσίες υγείας πρόνοιας, κοινωνική ασφάλιση για όλους, συντάξεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τους κόπους μιας ζωής, καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας.


Δεν θα γίνουμε «κρέας για τα κανόνια» και τους πυραύλους των ιμπεριαλιστών, που μοιράζουν την γειτονιά μας, ξεριζώνουν λαούς, προκαλούν εκατόμβες αθώων θυμάτων.

Γι αυτό, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους και την φτωχή αγροτιά, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, το μεγάλο κεφάλαιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις πολιτικές που τους υπηρετούν. Η ανάπτυξη των αγώνων, είναι το αντίπαλο δέος στις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται, στις στρατιωτικές επεμβάσεις που εντείνονται.
                    
Απαιτούμε:
·        Καμία αλλαγή συνόρων, όπως αυτά καθορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες
·        Να κλείσουν τώρα οι βάσεις του θανάτου, να γυρίσουν πίσω οι στρατιωτικές αποστολές που βρίσκονται εκτός συνόρων. Να φύγει εδώ και τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο
·        Καμία δαπάνη για Νατοϊκούς εξοπλισμούς.
·        Διεκδικούμε άμεσα μέτρα στήριξης για τους αυτοαπασχολούμενους και τις λαϊκές οικογένειες.
·        Αφορολόγητο όριο για τους αυτοαπασχολούμενους, 12.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος
·        Καμία κατάσχεση και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας. Να διαγραφούν τόκοι και πρόστιμα, τμήμα των χρεών των αυτοαπασχολούμενων προς τις τράπεζες.
·        Κάλυψη όλων των αναγκών από τον κρατικό προϋπολογισμό για δωρεάν και αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας-περίθαλψης, παιδείας.
·        Αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους, σύνταξη στα 60 για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες.

                              ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ
                                         ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου