Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης & «4η Εβδομάδα Επιστήμης και Τεχνολογίας»



Το σχολείο επισκέφθηκε (14/05) την έκθεση που διοργάνωσε το ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας / Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και φιλοξενήθηκε στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος (12-18 Μαΐου).

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του Σ.Δ.Ε. παρακολούθησαν εργαστήρια χημικών αντιδράσεων, συστήματα ρομποτικής ασκήσεις φυσικής και πειραματικές διατάξεις, πολλές από τις οποίες παραπέμπουν σε σημαντικές εφευρέσεις και ανακαλύψεις μεγάλων επιστημόνων παγκοσμίου κύρους και καταξίωσης.
Την ξενάγηση/επίδειξη οργάνωσαν-πραγματοποίησαν μια πλειάδα από καθηγητές φυσικής, χημείας, πληροφορικής, ηλεκτρονικής, μαθηματικών κ.ά., που εργάστηκαν ακούραστα, με ζήλο και υπομονή για πολλά έτη, προκειμένου να προσφέρουν συμπυκνωμένα σε ένα χώρο ένα διαθεματικό πανοραμικό υπερθέαμα γνώσης και εφαρμοσμένης επιστήμης.
Αξίζουν τα ποιο θερμά συγχαρητήρια σε όσους και όσες συστηματικά εργάζονται και συντονίζουν κάθε χρόνο αυτή την εκπαιδευτική έκθεση και ειλικρινείς ευχαριστίες για τον χρόνο που αφιέρωσαν στους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του ΣΔΕ Κατερίνης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου