Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.



1

1 1 1
 
Με επίκεντρο την αναβάθμιση των εμπορικών επαφών πραγματοποιούνται οι εκθέσεις Detrop-Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2019
 
Το πιο εξωστρεφές και αποτελεσματικό pairing τόπων, ανθρώπων, ιστοριών, εταιρειών, προϊόντων και πάνω από όλα γεύσεων, έρχεται στις εκθέσεις Detrop και Oenos από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου του 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
 
Food Bars με μοναδικά ελληνικά προϊόντα, το pairing ιστοριών και γεύσεων με ομιλίες και παρουσιάσεις από επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου, τo Wine Bar και η Γωνιά των Εκθετών είναι ένα μέρος μόνο των όσων εξελίσσονται στις Detrop & Oenos.
 
 
H βιομηχανία τροφίμων-ποτών με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και με έντονα χαρακτηριστικά εξωστρέφειας, θα βρεθεί στο επίκεντρο με εφαλτήριο τις δύο εκθέσεις.
 
Προϊόντα από όλη την Ελλάδα, τοπικές παραγωγές, είδη με υψηλή προστιθέμενη αξία, εδέσματα που συνδέονται με ήθη, έθιμα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής, καινοτόμα τρόφιμα, υψηλών αξιώσεων κρασιά και αποστάγματα θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση του 2019.
 
Για πληροφορίες σχετικές με διάθεση χώρων και τιμές ενοικίασης, μπορείτε να
επικοινωνείτε:
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ DETROP & OENOS
Τηλ.: +30 2310 291142
Fax: +30 2310 291692
e-mail: detrop@helexpo.gr
Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα ενδιαφέροντος

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου