Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη για τον αγώνα δρόμου TEN TEN RUN (Δέκα στο Δέκα)




             Έτοιμοι για την εκκίνηση!
Σύσκεψη με στόχο την διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών για την άρτια διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα του αγώνα δρόμου 10 χλμ & του παιδικού αγώνα 1χλμ, που θα διεξαχθούν στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου την Κυριακή 03 Ιουνίου,  πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Αστική Σχολή.
Την σύσκεψη (σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, τον τεχνικό υπεύθυνο Αριστείδη Γκιάτα και το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Παύλο Μαλεζά), συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.
«Είμαστε έτοιμοι για την εκκίνηση. Με τις έως τώρα εκτιμήσεις περίπου 500 άτομα αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα (κυρίως και παιδικό), στη μοναδικού φυσικού κάλλους διαδρομή, που δίνει χρώμα στην καθημερινότητά μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη θετική διάθεση και για την ανιδιοτελή προσφορά όλους τους εθελοντές, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων. Καθοριστική και φέτος στην πολυεπίπεδη επιτυχία του αγώνα θα είναι αναμφισβήτητα η συμβολή των κατοίκων του χωριού, που με το χαμόγελο και την όμορφη φιλοξενία τους θα υποδεχτούν τους δρομείς. Η εξαιρετικά μεγάλη για έναν νέο ουσιαστικά αγώνα ανταπόκριση αθλητών – αθλητριών κάθε ηλικίας μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε με κέφι και δημιουργικότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο κος Παυλίδης.
Εξάλλου, την πεποίθησή τους, ότι, o αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί με ασφάλεια και υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν στο σύνολό τους, οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων.
Όπως είναι γνωστό, τους αγώνες διοργανώνουν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’.
Εν τω μεταξύ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές, ενώ η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει αύριο Παρασκευή 01 Ιουνίου. Η αποστολή των δηλώσεων γίνεται μέσω της φόρμας εγγραφής στο επισυναπτόμενο link:
Αριθμούς συμμετοχής μπορούν να παραλαμβάνουν οι συμμετέχοντες αθλητές από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης, αύριο  Παρασκευή 01 Ιουνίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 (Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 23510 47445).
Επίσης, κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 10:30 π.μ. στο χώρο της αφετηρίας.
Για τον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ. η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής θα γίνεται την ημέρα του αγώνα (συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση γονικής συναίνεσης) στο χώρο της αφετηρίας, κατά τις ώρες 09:15  π.μ. έως 10:30 π.μ..

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ: Από την πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), λεωφορεία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Κατερίνης θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα. Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά την προσεχή Κυριακή, από τις 09:30 π.μ. έως τις 10:15 π.μ.

Παράλληλα, αμέσως μετά το πέρας των απονομών, λεωφορεία θα μεριμνήσουν και για την επιστροφή των συμμετεχόντων στην Κατερίνη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου