Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Zootechnia 2019 : Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία-Πτηνοτροφία

1

 11 1 1 1 
 
Το μεγάλο ραντεβού της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας στην 11η ZOOTECHNIA 
Όλες οι μεγάλες εγχώριες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας - πτηνοτροφίας, οι οποίες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, από σημαντικά είδη παραγωγικών ζώων μέχρι μηχανήματα, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες, συμμετέχουν στην μοναδική ανάλογη εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, στην Zootechnia, που πραγματοποιείται για 11η φορά από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
 
Η 11η διοργάνωση της Zootechnia σηματοδοτεί τις εξελίξεις σε ένα από τα πιο δυναμικά πεδία της πρωτογενούς παραγωγής, που διέρχεται φάση προγραμματισμού και υλοποίησης νέων επενδύσεων. Η έκθεση του 2019 φιλοδοξεί να ξεπεράσει το ρεκόρ επισκεψιμότητας της προηγούμενης διοργάνωσης του 2017, η οποία προσέλκυσε58.743 επισκέπτες (μέγεθος αυξημένο κατά 16,6% έναντι των 50.354 του 2015). Οι εκθέτες της Zootechnia του 2017 ήταν πάνω από 900, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό ήταν το γεγονός της αύξησης των ξένων εμπορικών επισκεπτών κατά 27%, η παρουσία των οποίων έδωσε έντονο διεθνή χαρακτήρα στην έκθεση.
 
 
Οι Έλληνες εκθέτες προήλθαν από όλη την Ελλάδα, οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσώπησαν 37 χώρες, ενώ οι ξένοι άμεσοι εκθέτες ήταν από 11 χώρες (Αυστρία, Βουλγαρία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία και Τουρκία).
 
 
Την προηγούμενη Zootechnia είχαν επισκεφτεί και hosted buyers (προσκεκλημένοι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες) από 10 χώρες (Αλβανία, ΠΓΔΜ, Αλγερία, Τυνησία, Αίγυπτο, Γερμανία, Ρουμανία, Ρωσία, Βουλγαρία και Κύπρο), αλλά και 300 επισκέπτες με ομαδικές συμμετοχές από την Αλβανία, την ΠΓΔΜ και τη Βουλγαρία. Εκτός από το εκτενές εκθεσιακό περιεχόμενο της Zootechnia, που απαρτίζεται από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του κλάδου, η διοργάνωση του 2019 θα φιλοξενήσει το Pet Festival, αλλά και το Σαλόνι Αλόγου.
 
 
Ακόμη, η Zootechnia θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που καλύπτουν όλα τα θέματα ενδιαφέροντος των κλάδων της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας. Ενδεικτικά θα παρουσιαστούν καινοτομίες για την κατασκευή σταβλικών εγκαταστάσεων, τη διατροφή των ζώων και την χρήση νέων τεχνολογιών για την διαχείριση των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, μέσω παραδειγμάτων και σε συνεργασία με αντίστοιχες επιχειρήσεις.
 
 
Η παρουσίαση των καινοτόμων εφαρμογών στην ζωική παραγωγή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ.

Συμπληρώστε εδώ την φόρμα ενδιαφέροντος
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ
 
Πληροφορίες στην Γραμματεία της ZOOTECHNIA Τ: 2310 291101 -  zootechnia@helexpo.gr


ΟΡΓΑΝΩΣΗ
more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου