Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

14ο παιδικό-εφηβικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Κορινού


Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.»
Χοροί,βήματα,πατήματα.Φορεσιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες,στολίδια και φλουριά.
Ένας μεγάλος κύκλος που ξεκινούσε ψιλά από τη Βόρεια Θράκη και τον Έβρο, κύκλωνε τη Μακεδονία από το Βόιο έως τα Πιέρια και τον Όλυμπο, τραβούσε στο χορό τη Ρούμελη με τους αρματολούς και έκλεινε στην μεγάλη Ελλάδα των αρχαίων χρόνων στην κάτω Ιταλία.

Ο Μορφωτικός σύλλογος νέων Κορινού θέλει να ευχαριστήσει τους χορευτές , τους χοροδιδασκάλους , τα μέλη και τα διοικητικά συμβούλια από το Άβατο , τη Σπερχειάδα , το Παλαίφυτο , τη Γαλατινή , το Αιγίνιο και τους νέους Πόρους , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και τίμησαν με την παρουσία τους το 14ο παιδικό – εφηβικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. 

Ευχαριστούμε πολύ: 

Tην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κορινού για την περιποίηση του θεάτρου και του περιβάλλοντα χώρου άπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης Σταμπούλη Αλεξία και ΓΑΛΠΟ , μπισκοτόκοσμο και viva fm.

Τους εθελοντές του συλλόγου μας που αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους . 

Τους μουσικούς που πλαισίωσαν την όλη εκδήλωση και συνόδεψαν άψογα όλα τα χορευτικά, από την πατινάδα μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης . 

Την κινηματογραφική ομάδα ΗΧΟΡΑΣΗ για την κάλυψη της εκδήλωσης . 







Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους χοροδιδασκάλους του συλλόγου μας , Καρτσαμπά Καλλιόπη στα παιδικά χορευτικά τμήματα , τη Στέλλα Μίχου στο τμήμα της Tarantella και τον Γιάννη Μοσχίδη στα τμήματα ενηλίκων , που όλη τη χρονιά δούλεψαν με αγάπη και αφοσίωση και έφτασαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου σε αυτό το επίπεδο. 

Σαν διοικητικό συμβούλιο ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές κάθε επιτυχία στις εξετάσεις, να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 19ο παραδοσιακό πολιτιστικό διήμερο , την Παρασκευή 17 ΄κ Σάββατο 18 Αυγούστου .

Μετά τιμής το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου