Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παίδων - Κορασίδων



Φίλες και φίλοι,
Ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας, για την προώθηση της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, αποδέχτηκε με χαρά την ανάθεση από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας φιλοξενίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Παίδων - Κορασίδων.
Ειδικά σήμερα, σε αυτήν την παρατεταμένη δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, μέσα από την επένδυση στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, καθώς και μέσα από σημαντικές συνέργειες συνιστούν σταθερό θεμέλιο εμπιστοσύνης προς την Κατερίνη και τους ανθρώπους του αθλητισμού της.
Με τις σκέψεις αυτές, προσκαλώ το φίλαθλο κοινό Κατερίνης, να στηρίξει και να υποδεχτεί με ενθουσιασμό τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου. Είμαι βέβαιος, ότι, οι νέοι αθλητές και αθλήτριες της χώρας με αγνούς στόχους και όραμα, θα καταθέσουν την ψυχή τους μέσα στο στίβο, αναβιώνοντας το κλασικό αθλητικό ιδεώδες.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συμμετέχοντες, στους αυριανούς πρωταθλητές μας, καλούς αγώνες, κάθε επιτυχία και η διαμονή στην Κατερίνη να αφήσει σε όλους τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις.


Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου