Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ




Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας, για την αθρόα προσέλευση ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, φορέων της αυτοδιοίκησης, τοπικών αρχών, παραγωγικών τάξεων, συλλόγων της Πιερίας, καθώς και για την εντυπωσιακή και αυθόρμητη ανταπόκριση των πολιτών του νομού, στο Συλλαλητήριο για το Ιερό όνομα της Μακεδονίας, το οποίο διοργανώθηκε την Τετάρτη 06 Ιουνίου, στην πλατεία Δημαρχείου Κατερίνης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε προς την “Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας”, που εκπροσωπήθηκε από τον  Όθωνα Ιακωβίδη, προς την κεντρική ομιλήτρια Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, Οικονομολόγο και πρ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και σε όλους όσοι εργάστηκαν άοκνα, για την οργανωτική επιτυχία του Συλλαλητηρίου.

Ενωτικά, μαχητικά και ειρηνικά ο λαός μας διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση την ιστορική αλήθεια ότι:  «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και είναι η πατρίδα μας». Παράλληλα, σε όλους τους τόνους, εύγλωττα και κατηγορηματικά εξέφρασε την αντίθεσή του, σε κάθε προσπάθεια παραχάραξης της ιστορίας και υιοθέτησης σύνθετης ονομασίας για το γειτονικό κράτος των Σκοπίων, που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία».
Όλοι μαζί παραμένουμε στις επάλξεις και ενωμένοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας.

Εκ της διοργανώσεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου