Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη


          Μουσική εκδήλωση ευρείας απήχησης με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Γιάννη Πάριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης, το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Α'  Δ.Α.Κ. Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού).
          Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και τα έσοδα θα διατεθούν για τη συνέχιση ανέγερσης του Ιερού Ναού.

          Την ιδιαίτερη αξία της ιδρύσεως και λειτουργίας νέων Ενοριών τόνισε ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, συγχαίροντας, ταυτόχρονα, τους Ιερείς και τους κατοίκους της περιοχής.«Στη σημερινή εποχή, της εκκοσμίκευσης, όπου οι άνθρωποι αναζητούν και πάλι την ταυτότητά τους, εμείς έχουμε αυτό που μας ενώνει, την Ορθόδοξη πίστη. Κάθε φορά, που ιδρύεται και λειτουργεί μία νέα Ενορία, δημιουργείται ένα λατρευτικό κέντρο, όπου δοξάζεται ο Θεός, τιμούνται οι Άγιοι και ενισχύονται πνευματικά οι πιστοί της περιοχής. Κάθε νέα Ενορία είναι ένα νέο κέντρο πνευματικής αναφοράς των χριστιανών της περιοχής».
          Ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύσει τραγούδια διαχρονικά κι επίκαιρα, σε ένα  υπέροχο μουσικό  ταξίδι πάνω από το χρόνο, για ένα σημαντικό  σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους τους Πιεριείς.        
          Με καινούργια τραγούδια που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει και θα τα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη μοναδική αυτή συναυλία, αλλά και με όλα τα αγαπημένα τραγούδια, που τόσα χρόνια όλοι μας προσμένουμε να ακούσουμε από την υπέροχη φωνή του. Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες και βέβαια στα δικά του νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.
          Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το ειδικό περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, από το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος», από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου και από το βιβλιοπωλείο «1900».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου