Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κατερίνη υποδέχεται τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας «Κύπελλο Ελλάδος 2018»



Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος «Αρχέλαος», διοργανώνουν τον Πανελλήνιο αγώνα Τοξοβολίας «Κύπελλο Ελλάδος 2018»,  στο Α΄  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο  Κατερίνης, το διήμερο 22 -23 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα διεξαχθεί αγώνας κατάταξης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, καθώς και οι Τελικοί (Ολυμπιακός Γύρος), την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Οι αθλητές - αθλήτριες θα διαγωνιστούν στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών/Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/Εφήβων – Νεανίδων σε ατομικό, ομαδικό και μικτό ομαδικό Ολυμπιακό Γύρο.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας εκ των τριών σημαντικότερων ετήσιων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ). Πρόκειται για αγώνα πρόκρισης, για τους αθλητές για την Εθνική Ομάδα, ενώ εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της WorldArchery (WA).


Όπως τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Ο Δήμος Κατερίνης, αρωγός διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας, για την προώθηση του αθλητισμού, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, για τη διεξαγωγή στην πόλη μας,  μίας ακόμα μεγάλης εμβέλειας διοργάνωσης.  Άλλωστε, η ανάδειξη των δυνατοτήτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, μέσα από σημαντικές συνέργειες συνιστούν σταθερό θεμέλιο εμπιστοσύνης προς την Κατερίνη και τους ανθρώπους του αθλητισμού της. Προσκαλώ το φίλαθλο κοινό Κατερίνης, να στηρίξει και να υποδεχτεί με ενθουσιασμό τους αθλητές και τις αθλήτριες αυτού του συναρπαστικού αθλήματος. Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συμμετέχοντες, καλούς αγώνες, κάθε επιτυχία και η διαμονή στην Κατερίνη να αφήσει σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις».

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η Εφορία Τοξοβολίας του ΓΑΣ «Αρχέλαος»:
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σάββα Χιονίδη, Δήμαρχο Κατερίνης και τον κ. Θεόδωρο Παυλίδη, πρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, για το ενδιαφέρον που έδειξαν, προκειμένου να πραγματοποιηθούν στην Κατερίνη οι Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας».







                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου