Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

5ος αγώνας δρόμου, περιπατητικός & ποδηλατικός Κορινού 2018


Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η


5ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ , ΠΕΡΙΠΑΤΙΚΟΣ & ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ 2018
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018



Ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών, ο Σύλλογος Κουμπαγιωτών, ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων, και ο Ποντιακός Σύλλογος Εύξεινος Πόντος Κορινού, διοργανώνουν τον 5ο Αγώνα Δρόμου 10 χλμ καθώς και τον παράλληλο περιπατητικό και ποδηλατικό αγώνα 5 χλμ με τους παρακάτω όρους:




1.Τόπος: ΚΟΡΙΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 



2. Ημερομηνία: ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018



3. Ώρα έναρξης: 11.15 Π.Μ



4. Αγωνίσματα α) ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ 10 χλμ



                         β) ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ 



                         γ) ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 5χλμ 



5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Για να συμμετάσχει κανείς στον αγώνα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του ( γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι ). Στον περιπατητικό και στον ποδηλατικό αγώνα 5χλμ η συμμετοχή είναι ελεύθερη .

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ η 15η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018.

6. ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Αφετηρία και τερματισμός ορίζεται η ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ. 
Η Διαδρομή είναι άσφαλτο, επίπεδη και σε κάποιο σημείο παραθαλάσσια.

7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο ειδικό έντυπο που συνοδεύει την προκήρυξη, μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 Ηλεκτρονικά στο e-mail alkistasiopoulos@gmail.com είτε ατομικά είτε ομαδικά από Συλλόγους , Σχολεία και Φορείς. 



8. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ : Όλοι -ες οι συμμετέχοντες -ουσες πρέπει να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με δική τους ευθύνη και πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας των στην γραμματεία των αγώνων κατά την παραλαβή των αριθμών και το τσεκάρισμα .



9 . ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ : Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για την κατά μήκος της διαδρομής υγειονομική κάλυψη από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κατερίνης καθώς και την παρουσία Γιατρού στον Αγώνα . Για την απόλυτη ασφάλεια του αγώνα θα είναι σε ετοιμότητα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. 



10 . ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με νερά στο 3ο & 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής και φυσικά και στον τερματισμό.



11 . Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ .



12 . ΕΠΑΘΛΑ : Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους και πρώτες στις κατηγορίες Ανδρών & Γυναικών στη γενική κατάταξη καθώς επίσης και σε εξαιρετικές περιπτώσεις , τις οποίες θα κρίνουν οι διοργανωτές . Επίσης σε όλους και όλες που θα περάσουν τη γραμμή τερματισμού θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα . Η απονομές των επάθλων θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του τερματισμού με το πέρας των αγώνων. 



13 . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές στα ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

14 . ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : Τεχνικός Υπεύθυνος του ορίζεται ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Τασόπουλος Αλκίνοος και επί σειρά ετών Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ στον οποίον θα απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για κάθε τεχνικό θέμα στο τηλ. 6989693310.

15 . ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ : Oργανωτικός υπεύθυνος ορίζεται ο κ. Μπάναλης Παναγιώτης στον οποίον θα απευθύνονται για κάθε πληροφορία στο τηλ. 6932476890.

16 . ΓΕΝΙΚΑ:

α) Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιοσδήποτε   καιρικές συνθήκες εκτός από τυχόν ακραία καιρικά φαινόμενα. 

β) Οι συμμετέχοντες στον δρόμο των 10χλμ θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία (1) ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία του αγώνα για να οριστικοποιούν τη συμμετοχή τους και να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κανείς αθλητής -τρια δε θα συμμετάσχει χωρίς ΑΡΙΘΜΟ .

γ)  Οι συμμετέχοντες οφείλουν να σεβαστούν τις υποδείξεις των διοργανωτών και να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά σε σημεία που θα τους υποδειχθούν. 


δ) Στον αγώνα συμμετέχουν επικουρικά οι παρακάτω φορείς :

Ο  ΟΠΠΑΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Η τροχαία Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών &Ναυαγοσωστών Κατερίνης

Οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Κορινού.

Ο Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας (ΣΥΠΦΑ ΠΙΕΡΙΑΣ)


Ότι Δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ : 

                                           β) Υπεύθυνη δήλωση ανηλίκου
           
                                           γ) Υπεύθυνη δήλωση ενηλίκου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου