Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

9η Εμπορο - Βιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας

Μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων
Εκθεσιακές προσφορές
Ψυχαγωγικές & εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Εκδηλώσεις επιχειρηματικού χαρακτήρα
Δωρεάν στάθμευση
Ελεύθερη είσοδος





Στην τελική ευθεία των προετοιμασιών βρίσκονται οι εργασίες για την 9η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018 στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στον οικισμό Ανδρομάχης. Με μεγάλο αριθμό εκθετών και πολλές καινοτομίες ανοίγει τις πύλες της και φέτος η 9η ΕΒΕΠ- ΚΜ 2018, την Παρασκευή 28Σεπτεμβρίου  και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη  4 Οκτωβρίου 2018.

Με περισσότερες συμμετοχές επιχειρήσεων από την Πιερία και την Κεντρική Μακεδονία η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, σας περιμένει για να γνωρίσετε νέες επιχειρηματικές ιδέες και προϊόντα, να γευτείτε τις νοστιμιές του τόπου μας, ενισχύοντας  την ελληνική και τοπική οικονομία. Παράλληλα στην έκθεση συμμετέχουν θεσμικοί φορείς αλλά και σωματεία που αναδεικνύουν το ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης και τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Οι συνδιοργανωτές και οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, σας προσκαλούν να στηρίξετε δυναμικά με την παρουσία σας τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού κόσμου, της Πιερίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία με συνεργασία, αισιοδοξία, αδιάκοπη προσπάθεια.
«Να είμαστε όλοι εκεί»
 «Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου