Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης για εξετάσεις φαρμακοποιών Δεκεμβρίου 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για φαρμακοποιού,

         Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2018, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων (κτίριο Βιολογίας-Φαρμακευτικής ΑΠΘ, 2ος όροφος), ως εξής:

Εργαστηριακές εξετάσεις
Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018       Έλεγχος φαρμάκων
Παρασκευή φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018             Εκτέλεση συνταγών
                                                          Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

Προφορικές (ή γραπτές) εξετάσεις
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018          Ελληνική Φαρμακοποιία-Φαρμακοτεχνία
  Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορίας-Νομοθεσία
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018             Φαρμακολογία
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018      Τοξικολογία
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να περιέλθουν στην υπηρεσία το αργότερο μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου 2018. Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018,  στις 9.00 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου της Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ.
Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και οι υποψήφιοι ενημερώνονται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες Περιφερειακές Ενότητες στην υπηρεσία μας μόνο διαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.
Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από άλλη Περιφερειακή Ενότητα προμηθεύονται το παράβολο ύψους 11,74 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της Θεσσαλονίκης (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία) και το καταθέτουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου