Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ


Η κλεψύδρα έχει … αναποδογυρίσει , η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έχει κάνει την εμφάνισή της και το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.
Οι εργασίες οι οποίες εκτελούνται με αμείωτους ρυθμούς σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πάρκου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα έως τις 7 Δεκεμβρίου την ημέρα που με κάθε επισημότητα πρόκειται να ανοίξουν οι πύλες του, οδεύουν στην τελική ευθεία.
Το πρόγραμμα και φέτος αναμένεται να προσφέρει δωρεάν ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μεγάλους και παιδιά, ενώ περιλαμβάνει δεκάδες εορταστικές εκδηλώσεις ποικίλου χαρακτήρα όπως συναυλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια με τη συνεργασία φορέων, καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης. Επιπλέον σημαντική είναι και η παρουσία πολιτιστικών και κοινωφελούς χαρακτήρα συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου