Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Η ΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΕΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ




Την Μαρία Μητσέλου ανακοίνωσε ως υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ο επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης. Η κα Μητσέλου δραστηριοποιείται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον κλάδο του τουρισμού και είναι Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ολυμπιακής Ακτής.

«Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Ανανέωση Τώρα» για το Τοπικό Συμβούλιο Κατερίνης την κα Μητσέλου Μαρία. Δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας από τον χώρο του τουρισμού, η αγαπητή Μαρία θα συμβάλει τα μέγιστα στην κοινή μας προσπάθεια για αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και όχι μόνο. Καλώς ήρθες αγαπητή Μαίρη. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.


Η δήλωση της κας Μητσέλου:
«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», ως υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης. Με την ιδιότητα της Γενικής Γραμματέα των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Ολυμπιακής Ακτής επικεντρώνομαι στον τομέα του τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα, δίνω έμφαση στην ανάπτυξή του και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που διέπουν τον κλάδο. Ο Δήμος Κατερίνης έχει ανάγκη τη ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ του συνδυασμού μας, όπως αναλυτικά περιγράφεται στο πρόγραμμά μας. Για έναν ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου