Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ - ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΟΕΒΕΠ)


Τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι καθώς και οι τομείς στους οποίους μπορεί ο Δήμος Κατερίνης να παρέμβει στηρίζοντας τη δραστηριότητά τους αναπτύχθηκαν κατά τη συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Νταντάμη και μελών του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» με τον Πρόεδρο Χρήστο Εξίζογλου και μέλη του Δ.Σ της ΟΕΒΕΠ.


Έργα ουσίας και ζωτικές αποφάσεις εκ μέρους της δημοτικής αρχής μπορούν να σταθούν καθοριστικοί παράγοντες στο παρόν και το μέλλον των επαγγελματιών, ανέφερε ο κ. Εξίζογλου κάνοντας λόγο για την ανάγκη διέλευσης του φυσικού αερίου από την περιοχή μας, τη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, τις χρήσεις γης, το σχέδιο πόλης.
«Είστε αγωνιστές. Όλα τα χρόνια που σας γνωρίζω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια διεκδικείτε το δίκαιο και την ισότητα για τους επαγγελματικούς κλάδους που εκπροσωπείτε. Διανύουμε δύσκολες εποχές. Για όλα τα επαγγέλματα. Ο ιδιωτικός χώρος βάλλεται από παντού. Τις περισσότερες φορές ζητούμε τα αυτονόητα. Εκεί που απουσιάζει η Πολιτεία, η τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να σταθεί αρωγός και να βάλει πλάτες για τη στήριξη των επαγγελματιών. Υπάρχουν πολλά πεδία συνεργασίας και κοινών συνεργιών. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Είναι σαφές ότι η πορεία κρίσης που βαδίζουμε και σε τοπικό επίπεδο, έχει ονοματεπώνυμο ευθύνης. Νομίζω ότι έχετε δοκιμάσει όλες τις συνταγές, θα έχετε κι εσείς νιώσει πλέον την ανάγκη ανανέωσης του σκηνικού, με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Προχωράμε μαζί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.
Παρουσίες

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΠ Μαρία Ζερκιτανίδου (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Κελπετσίδης (Γ. Γραμματέας), Πολυξένη Χαλκίδου (Ταμίας), και οι σύμβουλοι Αντώνης Γαλάνης, Ηλίας Μελετλίδης και Λαζαρος Δασκαλόπουλος.
Από την πλευρά του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» συμμετείχαν οι Άννα Αθανασάκη, Τζένη Ηλιοπούλου, Θανάσης Κεραμιδάς, Γιώργος Κυριακίδης, Ευαγγελία Παλάγκα, Πολύς Παπαγεωργίου,  Χριστίνα Σιδηροπούλου,  Βασίλης Ταβαντζής, Θεοφάνης (Φάνης) Τερζόπουλος, Γιώργος Τσιαλός και Νίκος Τσερτικίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου