Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΝΤΑΝΤΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Συνάντηση με την Πρόεδρο Δέσποινα Κωνσταντίνου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΚ) πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης μαζί με υποψήφιους συμβούλου τους συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ».


Σε μια συζήτηση ουσίας στο τραπέζι των συνεδριάσεων του ΕΚΚ, η κα Κωνσταντίνου ενημέρωσε για την υφιστάμενη κατάσταση στον εργασιακό χώρο, τον ρόλο και την πορεία του κέντρου. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν σκέψεις και απόψεις για τα εργασιακά ζητήματα.
«Το ΕΚΚ αποτελεί φωτεινό φάρο για τη διεκδίκηση της εργασιακής ισότητας και της κοινωνικής ευημερίας συνεισφέροντας με τη δράση του στην δημοκρατία στον τόπο μας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε ανάπτυξη στην Κατερίνη και στην Πιερία χωρίς κοινωνική συνοχή και χωρίς συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο. Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μάς υποδέχθηκε με θέρμη, ανταλλάξαμε απόψεις και διαπιστώσαμε ότι έχουμε ταύτιση ιδεών. Ευελπιστούμε ως Διοίκηση του Δήμου Κατερίνης να πετύχουμε πολύ περισσότερα μέσα από συνέργειες για την πρόοδο όλων, του τόπου μας και κυρίως των συνδημοτών μας», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.
Παρουσίες

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΚΚ Χρυσούλα Ζαρκανέλα (Γ. Γραμματέας), Ελένη Ορφανίδου (Ταμίας), Βασιλική (Κική) Παπανικολάου (Οργανωτική Γραμματέας), Γεωργία Κρεμέτη (Αν. Γ. Γραμματέας). Από την πλευρά του συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα» συμμετείχαν οι Άννα Αθανασάκη, Αντώνης Γκούμας, Θεοδώρα Γραβάνη, Τζένη Ηλιοπούλου, Γιώργος Κυριακίδης, Δημήτρης Κωστόπουλος, Ευαγγελία Παλάγκα, Πολύς Παπαγεωργίου, Λάζαρος Παπαπέτρου, Χριστίνα Σιδηροπούλου, Θεοφάνης (Φάνης) Τερζόπουλος, Σωφρόνιος (Άκης) Τερζόπουλος και Κώστας Χατζηϊωαννίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου