Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ




Την υποψηφιότητα του Γιώργου Δήμου για Δημοτικός Σύμβουλος Δίου – Ολύμπου από τον Νέο Παντελεήμονα, με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ», ανακοίνωσε ο επικεφαλής Αστέριος Φαρμάκης.
«Την προσπάθειά μας για μια νέα ελπιδοφόρα πορεία στον Δήμο Δίου – Ολύμπου στηρίζει με την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιώργος Δήμου από τον Νέο Παντελεήμονα.
Με γνώσεις και κυρίως με εμπειρία στον τουριστικό κλάδο και την διοίκηση αποτελεί προσθετική αξία στην αυτοδιοικητική πρόταση του συνδυασμού μας. Καλή επιτυχία», δήλωσε ο κ. Φαρμάκης.
«Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Αστέριου Φαρμάκη να συμμετέχω στις ερχόμενες  εκλογές ως Δημοτικός Σύμβουλος στην ομάδα που θα τον πλαισιώνει.  Πιστεύω ότι είναι ένα  άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, με γνώσεις και δημιουργικότητα, που
μπορεί να προσφέρει πολλά στον Τόπο μας. Ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας και Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος για ένα Δήμο Νέο, ισχυρό, ισότιμο για όλους», δήλωσε ο κ. Δήμου.

Ο Γιώργος Δήμου
Είναι απόφοιτος του Tourismus Hotelfachshule Salzburg με σπουδές στην Διοίκηση των Ξενοδοχείων (Hotel Management).
Δραστηριοποιείται στην Ενοικίαση Τουριστικών καταλυμάτων και
με τις αγροτικές καλλιέργειες.
Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την Yoga.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου