Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ


Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Μανίκα, με τον συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα», για το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.
«Εκπρόσωπος της νέας γενιάς των συνδημοτών μας ο αγαπητός φίλος κ. Νικόλαος Μανίκας από τον Άγιο Δημήτριο, θα είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας της "ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ" για το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου.
Καλώς ήρθες αγαπητέ φίλε Νίκο. Έχεις να προσφέρεις πολλά στον τόπο μας και κυρίως στους συνδημότες μας. Ο Άγιος Δημήτριος αξίζει τα καλύτερα. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα». Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι γιατί θέλω να προσφέρω στο τόπο που αγαπώ, τον Άγιο Δημήτριο. Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», σημείωσε ο κ. Μανίκας, Υπάλληλος των ΕΛΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου