Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δήμος Κατερίνης: Συνεργασία του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Ειδικότερα, τον πρόεδρο της Ένωσης Βασίλειο Μαυρίδη και τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Γκούσκο υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου.
Η συνάντηση επικεντρώθηκε αρχικά στην ενημέρωση για τον σκοπό και τις δράσεις του κάθε φορέα, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας. Στην συνέχεια, αφού διατυπώθηκαν σχετικές προτάσεις συναποφασίστηκε η άμεση έναρξη συνεργασίας.
 
Συνδετικός κρίκος υπήρξε ο κοινός στόχος των δύο φορέων,  η κοινωνική προσφορά προς το σύνολο, που μπορεί να επιτευχθεί, μέσω  της σύμπραξης συλλόγων, φορέων και πολιτών.  Όπως επισημάνθηκε:«Κοινή επιδίωξη συνιστά η ενημέρωση για την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία και η δυνατότητα εξυπηρέτησης του πληθυσμού των ενόπλων δυνάμεων της Πιερίας, με τις παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κατερίνης».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προστίθεται στην αλυσίδα των συνεργαζόμενων με το Κέντρο φορέων  που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής έκφρασης έμφυλης βίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου