Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΤΙΓΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ




Την υποψηφιότητα της Σοφίας Παπαδοπούλου – Τίγκα για το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης με τον Συνδυασμό «Ανανέωση Τώρα»  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης.

«Εκπρόσωπος των γυναικών της δράσης και του επιχειρείν, η αγαπητή κα Σοφία Παπαδοπούλου - Τίγκα, συστρατεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον συνδυασμό μας «Ανανέωση Τώρα». Καλώς ήρθες αγαπητή Σοφία. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Κάθε μέρα και πιο ισχυροί», δήλωσε ο κ. Νταντάμης.



«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,
Αισθανόμενη μεγάλη τιμή και ευθύνη αποδέχομαι την πρόταση του Γιώργου Νταντάμη, υποψήφιου Δημάρχου Κατερίνης, να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Ανανέωση τώρα». Ο λόγος που αποφάσισα να συστρατευτώ με τον επικεφαλής, Γιώργο Νταντάμη, είναι γιατί γνωρίζω τις ανάγκες του τόπου μου, καθώς ασχολούμαι εδώ και 20 χρόνια με το εμπόριο, στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Για ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ!», τόνισε η κα Παπαδοπούλου – Τίγκα, Λογίστρια – Επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου