Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Θανάσης Λιακόπουλος: 3 αντιδημαρχίες για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των συνδημοτών μας: Δημοτικών Ενοτήτων και Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλληλεγγύης και Τουρισμού


Σεβόμαστε το έργο που έγινε στο παρελθόν στον Δήμο της Κατερίνης. Όμως σε λίγο ξεκινά μία νέα δεκαετία, οι ανάγκες των δημοτών μας έχουν αλλάξει και είναι πλέον απαραίτητο να αλλάξουμε και εμείς και να τους προσφέρουμε μία ευέλικτη δημοτική διοίκηση, προσαρμοσμένη στις σημερινές και αυριανές τους ανάγκες.
Για αυτό και με την εντολή των συνδημοτών μας να διοικήσουμε τον Δήμο της Κατερίνης, θα προχωρήσουμε ταχύτατα στην τροποποίηση της σημερινής δομής του Δήμου μας και θα δημιουργήσουμε 3 νέες αντιδημαρχίες: Την Αγροτική Αντιδημαρχία που θα είναι υπεύθυνη για όλα τα χωριά του Δήμου μας, την Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης που θα αναλάβει το έργο υποστήριξης όσων έχουν την ανάγκη στήριξης σε συνεργασία με τους εθελοντικούς συλλόγους, καθώς και την Αντιδημαρχία Τουρισμού, που θα αναλάβει την παρακολούθηση και την επίλυση των προβλημάτων των παραλιακών περιοχών του Δήμου μας, καθώς και του ορεινού όγκου με τουριστικό ενδιαφέρον.

Αντιδημαρχία Δημοτικών Ενοτήτων και Αγροτικής Ανάπτυξης
·        Θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα χωριά του Δήμου μας, εκτός Κορινού, Παραλίας, Καλλιθέας, Περίστασης, Ολυμπιακής Ακτής.
·        (Δημοτικές ενότητες Ελαφίνας, Κορινού εκτός από το χωριό του Κορινού, Πέτρας, Πιερίων)
·        Πρώτη της προτεραιότητα θα είναι η προετοιμασία των έργων και οι λύσεις για να φέρουμε το νερό σε κάθε χωριό μας
·        Παράλληλα θα αναλάβει να λύσει μέσα στον πρώτο χρόνο και όλα τα ζητήματα με αγροτικούς δρόμους που πρέπει να ανοίξουν, σε κάθε σημείο του Δήμου μας.
·        Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα είναι ο άνθρωπος που θα δίνει το παρών όπου τον χρειάζονται οι δημότες, λύνοντας ΑΜΕΣΑ και ΣΩΣΤΑ κάθε πρόβλημα της καθημερινότητάς τους
·        Θα έχει όλους τους αναγκαίους πόρους για να μπορέσει να λύσει τα προβλήματα που χρονίζουν

Αντιδημαρχία Αλληλεγγύης
·        Θα αναλάβει το έργο υποστήριξης όσων έχουν την ανάγκη στήριξης στον Δήμο μας
·        Θα συνεργαστεί στενά με τους εθελοντικούς μας συλλόγους
·        Θα αξιοποιήσει ό,τι καλό έγινε ως τώρα, για να κτίσουμε πάνω σε αυτό
·        Θα έχει όλους τους αναγκαίους πόρους για να μπορέσει να προσφέρει έργο σε όσους συνδημότες μας το έχουν ανάγκη

Αντιδημαρχία Τουρισμού
·        Θα ασχοληθεί με το παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας (Κορινό, Παραλία, Ολυμπιακή Ακτή, Περίσταση, Καλλιθέα) και τα τουριστικά ζητήματα που αφορούν τα χωριά μας στον ορεινό όγκο του Δήμου
·        Πρώτη της προτεραιότητα θα είναι η υλοποίηση του προγράμματός μας για τις περιοχές αυτές.
·        Ξεκινάμε από τα προβλήματα καθημερινότητας και όλα τα μικρά ζητήματα που μπορούν να λυθούν άμεσα.
·        Θα συνεργαστεί με τους τουριστικούς μας φορείς σε καθημερινή βάση. Μαζί τους θα υλοποιήσουμε και την εφαρμογή του κινητού που θα επιτρέπει στους τουρίστες μας να έχουν πλήρη ενημέρωση για κάθε θέμα που αφορά την παραμονή τους στον Δήμο μας και όχι μόνο
·        Μαζί με τους φορείς θα υλοποιήσουμε και την πρότασή μας να έρχονται 2 φορές την εβδομάδα οι τουρίστες μας από το παραλιακό μέτωπο στην Κατερίνη και τα χωριά του ορεινού μας όγκου.
·        Θα φροντίσει κάθε σημείο της ευθύνης του να είναι σε άψογη κατάσταση ενόψει της τουριστικής περιόδου
·        Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας θα φροντίσει οι τουριστικοί μας προορισμοί να είναι καθαροί μέρα και νύχτα, καθ’ όλη την τουριστική περίοδο.
·        Θα έχει όλους τους αναγκαίους πόρους για να μπορέσει να προσφέρει έργο και να συμβάλλει στην ουσιαστική  βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος.

3 νέες Αντιδημαρχίες για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των συνδημοτών μας
Ο Δήμος μας δεν θα αλλάξει με λόγια, αλλά με έργα ουσίας. Για αυτό και η νέα δομή των υπηρεσιών μας θα είναι δημοτο-κεντρική, θα έχει στο κέντρο της τον δημότη και τις ανάγκες του. Με τις 3 νέες μας Αντιδημαρχίες θα διευκολύνουμε τη ζωή των συνδημοτών μας, θα λύσουμε δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα και θα ξέρουν όλοι πως είμαστε κοντά τους με έργα, μετρήσιμα έργα!

Θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!


Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου