Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ακόμη νίκη τις φέρνει πιο κοντά στην κορυφή.






Στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας στη Νέα Έφεσο έδωσε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα η ομάδα των Πιερίδων Μουσών. Υποδέχτηκε την ομάδα της Καρδίτας «Διγενής» και μετά από ένα αξιόλογο παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει με 1-0.


Οι Πιερίδες Μούσες βρίσκονται στις πρώτες ομάδες του Γ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής και ολοκληρώνουν το φετινό πρωτάθλημα με μια ανανεωμένη νεανική ομάδα που «συγκροτήθηκε και έδεσε» στη διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος.

Πλησιάζοντας στο τέλος του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχει ενδιαφέρον εξέλιξη των αγώνων και η διαμόρφωση του βαθμολογικού πίνακα στον Γ’ Όμιλο. Για τις Πιερίδες Μούσες –μαθηματικά τουλάχιστον - μένει ακόμη ανοιχτή η άνοδος στην Β’ Κατηγορία.

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών ευχαριστεί την Ε.Π.Σ. Πιερίας για την παραχώρηση του γηπέδου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Επισημαίνει για μια ακόμη φορά πως και φέτος δεν είχε την ίση τουλάχιστον αντιμετώπιση με τις ομάδες του Δήμου Κατερίνης σε ότι αφορά την παραχώρηση γηπέδου για την προετοιμασία – άθληση – ανάπτυξη τμημάτων γυναικείου ποδοσφαίρου. Ευελπιστεί η συνέχεια να είναι καλύτερη.
Ευχαριστεί τα μέλη τους φίλους τους φιλάθλους και τους αρωγούς της Ομάδας για την στήριξή τους




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου