Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Η επιλογή είναι δική σου. Τον δικηγόρο και κτηνοτρόφο «παντός καιρού» Λιακόπουλο; Ή τον επί 12 χρόνια βουλευτή «ατσαλάκωτο» Κουκοδήμο;

Το βράδυ της Πέμπτης έγιναν δύο συγκεντρώσεις την ίδια ώρα. Ο Θανάσης Λιακόπουλος μίλησε στην Πλατεία Δημαρχείου, ο Κώστας Κουκοδήμος στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο καιρός όμως επιφύλασσε εκπλήξεις και οι δύο ομιλίες πραγματοποιήθηκαν κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Ο Θανάσης ανέβηκε στη σκηνή έχοντας στον πλάι του έναν αδερφικό του φίλο που του κρατούσε μία ομπρέλα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα του ζήτησε να κατέβει κάτω, μίλησε χωρίς προστασία και ας έριχνε πολύ δυνατή βροχή. Ο Θανάσης είναι «παντός καιρού», δικηγόρος μα και κτηνοτρόφος.


Ο Κώστας φρόντισε να είναι προστατευμένος από την αρχή μέχρι το τέλος της ομιλίας του. Στη φωτογραφία φαίνεται να κρατά την ομπρέλα του και να χαιρετά τον κόσμο με τα πάντα πάνω του στην εντέλεια. Ο Κώστας είναι «ατσαλάκωτος», επί 12 χρόνια βουλευτής.

Αν αύριο κτυπήσει την Κατερίνη ή τα χωριά της μία μεγάλη φυσική καταστροφή, εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα ριχτεί στη μάχη, θα μπει μέσα στις λάσπες, θα συντονίσει τα πάντα και θα σταματήσει μόνο όταν θα έχει προστατεύσει κάθε ανθρώπινη ζωή και περιουσία δημότη;

Η επιλογή είναι δική σου.

Ηλίας Π. Παπαγεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου