Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Η μάχη στις 13 περιφέρειες...



LIVE τα αποτελέσματα...
Σαφές προβάδισμα στις περισσότερες περιφέρειες έχει η Νέα Δημοκρατία εκλέγοντας από τον πρώτο γύρο πέντε περιφερειάρχες. Το κόμμα της Πειραιώς κερδίζει στην Κεντρική Μακεδονία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, στο Νότιο Αιγαίο με το Γιώργο Χατζημάρκο, στην Ήπειρο με τον Αλέκο Καχριμάνη, στη Θεσσαλία με τον Κώστα Αγοραστό και στη Δυτική Μακεδονία με το Γιώργο Κασαπίδη.


Σε τρεις περιφέρειες θα παλέψουν στο δεύτερο γύρο «γαλάζιοι» υποψήφιοι (σ.σ. με χρίσμα ή χωρίς). Στην Πελοπόννησο η μάχη θα κριθεί μεταξύ του Τατούλη και του Νίκα. Στην ανατολική Μακεδονία – Θράκη ο Χρήστος Μέτιος θα κονταροχτυπηθεί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και στο βόρειο Αιγαίο θα παλέψουν οι Χριστιάνα Καλογήρου με τον τον Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει την περιφέρεια Κρήτης με τον Σταύρο Αρναουτάκη (σ.σ. έχει και τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛΛ.) ενώ σε τρεις περιφέρειες έχουμε μάχη μεταξύ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.:

Στην Αττική ο Γιώργος Πατούλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Ρένα Δούρου. Στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Θεόδωρος Γαλατσιάτος (ΣΥΡΙΖΑ) θα διεκδικήσει την επανεκλογή του κόντρα στη «γαλάζια» Ροδή Κράτσα και στη Δυτική Ελλάδα ο Απόστολος Κατσιφάρας (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝ.ΑΛΛ.) θα παλέψει με τον Νεκτάριο Φαρμάκη που στον πρώτο γύρο έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Στη Στερεά Ελλάδα έχουμε μάχη μεταξύ υποψηφίου της Ν.Δ. Φάνη Σπανού και του Ανεξάρτητου, Απόστολου Γκλέτσου. 


Δείτε ζωντανά τα αποτελέσματα:

.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου