Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Παπαστεργίου: «Έφθασε η ώρα της απόφασης για το μέλλον της Περιφέρειάς μας, της Κεντρικής Μακεδονίας»

Παπαστεργίου: «Έφθασε η ώρα της απόφασης για το μέλλον της Περιφέρειάς μας, της Κεντρικής Μακεδονίας»
«Έφθασε η ώρα της απόφασης για το μέλλον της Περιφέρειάς μας, της Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου. Ο ίδιος θέτει το ερώτημα «με ποια διοίκηση θα περάσουμε στη νέα εποχή, αυτή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, των νέων τεχνολογιών, της τεχνητής νοημοσύνης;».
Για την υπάρχουσα διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κρύβει την ανεπάρκειά της με το σοβαρό εθνικό θέμα των Σκοπίων» ενώ «δεν έχει κάνει επί της ουσίας ούτε απολογισμό για το ανύπαρκτο έργο της και γι' αυτό δεν προσήλθε ούτε σε δημοκρατικό προγραμματικό διάλογο με τους θεσμικούς φορείς αλλά ούτε και σε διάλογο με τους συνυποψηφίους».
Για την υποψηφιότητα του Χρήστου Γιαννούλη επισημαίνει ότι «όλη αυτήν την περίοδο δεν έχει να επιδείξει ούτε μια προγραμματική πρόταση για το μέλλον της Περιφέρειάς μας, με μοναδικό μέλημά του την υπεράσπιση του κυβερνητικού έργου και της Συμφωνίας των Πρεσπών».
«Υπάρχει απάντηση! Η παράταξή μας «Πράξεις για τη Μακεδονία» με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Χρήστο Παπαστεργίου μέσα από διάλογο με όλους τους φορείς, πολίτες και ειδικούς επιστήμονες, διαμόρφωσε και προτείνει σχέδιο, βήματα και χρονοδιάγραμμα για το πέρασμα στη νέα εποχή» τονίζει και καλεί τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή και να ψηφίσουν για την «πρόοδο και την ευημερία της Περιφέρειας».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου