Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Μήνυμα του Αστέριου Φαρμάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ για τη στάση στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών


Αποτέλεσμα εικόνας για Μήνυμα του Αστέριου Φαρμάκη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ για τη στάση στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών
Ευχαριστούμε τους συνδημότες που μας ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου. Είμαι περήφανος τόσο για τους ψηφοφόρους όσο και για τα μέλη του συνδυασμού μας. Είναι άνθρωποι με ελεύθερη σκέψη και κρίση, που ξεπέρασαν την πόλωση και τις κομματικές αγκυλώσεις για να αναδείξουν μια διαφορετική πρόταση για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου.
Η λογική της λειτουργίας του συνδυασμού μας «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» μας καθοδηγεί στο να προτείνουμε τους συνδημότες μας να ψηφίσουν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών κατά συνείδηση απαντώντας στο ερώτημα ποιο πρόσωπο πιστεύουν ότι ως Δήμαρχος μπορεί να εγγυηθεί την πρόοδο και την ενότητα στον Δήμο μας.


Όποιος Δήμαρχος κι αν εκλεγεί, θα μας βρει σύμμαχο στις αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα το καλό του Δήμου μας και σφοδρό αντίπαλο στις περιπτώσεις που το συμφέρον του τόπου μας δεν αποτελεί την αποκλειστική προτεραιότητα. Τα μέλη του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε να είμαστε μια δημοκρατική και έντιμη φωνή στη νέα τετραετία του Δημοτικού Συμβουλίου θωρακίζοντας τη Διαφάνεια, την Τοπική Ανάπτυξη και την Αξιοκρατία στον Δήμο μας.
Αστέριος Φαρμάκης
Επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» Δ. ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου