Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

KKE: Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη το ΚΚΕ σάς καλεί να αποφασίσετε με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα.
ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.
Υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος για την εργατική τάξη, τον λαό μας!

Οι εκλογές δεν θα ανατρέψουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Μπορούν όμως να ενισχύσουν το λαϊκό κίνημα σήμερα, βάζοντας φρένο στα χειρότερα και ανοίγοντας το δρόμο της ανατροπής.
Η σημερινή βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος.Η Ελλάδα έχει έμπειρο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό. Έχει τεράστιες δυνατότητες βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής, που μπορούν να εξασφαλίσουν τη λαϊκή ευημερία, την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών, με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος και γενική μείωση του εργάσιμου χρόνου. Αυτές, όμως, είτε υποτάσσονται στην κερδοφορία του κεφαλαίου, είτε παραμένουν αναξιοποίητες, γιατί δεν αποτελούν «συγκριτικά πλεονεκτήματα» μέσα στον καπιταλιστικό ανταγωνισμό, δεν προσφέρονται, δηλαδή, για μεγάλο και γρήγορο κέρδος.
Αυτές οι δυνατότητες υπονομεύονται και από τους ευρωενωσιακούς περιορισμούς και καταμερισμούς.
Η κοινωνία μπορεί να ζήσει χωρίς τους καπιταλιστές, να βάλει σε κίνηση την παραγωγή, τις υπηρεσίες με άλλες κοινωνικές σχέσεις, τον σοσιαλισμό.Αυτό είναι το σχέδιο του ΚΚΕ που μπορεί να γίνει πράξη. Οι αλλαγές που έχουν ανάγκη η εργατική τάξη, η μικρομεσαία αγροτιά, οι αυτοαπασχολούμενοι και επιστήμονες, θα προέλθουν από τα κάτω. Με γερή οργάνωση και αγώνα παντού. Με την οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας τους. Με τη συμπόρευση με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από επιμέρους διαφωνίες σε προγραμματικά ζητήματα. Το εργατικό - λαϊκό κίνημα πρέπει και μπορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και σ’ όλη την Ευρώπη να οργανώσει την αντεπίθεσή του:       
Για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου σε κάθε χώρα, για την κοινωνική ιδιοκτησία και τον κεντρικό σχεδιασμό με την εργατική - λαϊκή συμμετοχή στα όργανα διεύθυνσης και εξουσίας, για την αποδέσμευση από ιμπεριαλιστικές συμμαχίες τύπου ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Μέσα από αυτόν το δρόμο θα δημιουργούνται οι συνθήκες για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων. Μέσα από αυτόν το δρόμο θα μπορέσει η εργατική τάξη, σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα, να κατακτήσει τη δική της εξουσία, την εργατική εξουσία.
Να οικοδομήσουν οι «πολλοί» το δικό τους κράτος, που θα αντικαταστήσει το σημερινό εχθρικό και σάπιο αστικό κράτος, τη δικτατορία του κεφαλαίου
Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας!
Κάντε τώρα δική σας υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ.Για να μπορεί η πλειοψηφία του λαού μας να χαμογελά το βράδυ των εκλογών. Για να τονώσουμε την αισιοδοξία του λαού μας, για να δυναμώσουμε τους αγώνες, τη διεκδίκηση. Το χρειαζόμαστε για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στον λαό. Για να φωτίσου-με επιτέλους τον δικό μας, το δρόμο του λαού, με την εξουσία στα δικά του χέρια

T.E ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ



Οι  Κομματικές Οργανώσεις  Βάσης του ΚΚΕ στη βόρεια Πιερία, συνεχίζουν την πορεία τους ενημερώνοντας  τους κατοίκους των χωριών  για τον εκλογικό στόχο του κόμματος ο οποίος είναι ισχυρό ΚΚΕ για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση.  Λαϊκή αντιπολίτευση που θα είναι  αναγκαία στις 8 Ιούλη, ενάντια στην πολιτική  ΣΥΡΙΖΑ , η οποία είναι  και πολιτική της ΝΔ άλλα και των άλλων κόμματων του συστήματος  που λειτουργούν ως συμπληρώματα  υπηρετώντας  την καπιταλιστική ανάπτυξη όπως αυτή συναποφασίζεται  με την  ΕΕ, για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Σ’ αυτό το πλαίσιο  οι  ΚΟΒ  πραγματοποίησαν -περιοδεία –ομιλίες στα χωριά  Καστανιά, Ρυάκια, Παλιάμπελα, Λιβάδι, Κολινδρό, Σφενδάμη, Ν Αγαθούπολη   με  επικεφαλής  τους  υποψήφιους βουλευτές,  Γιάννη Σκούφα και Αχιλλέα  Ζαχαρόπουλο.
Για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζονται οι παρακάτω  Συγκεντρώσεις –Περιοδείες
   
1) Καταχάς Σάββατο 29/6 /8μμ        
2) Αιγίνιο Κυριακή 30/6 / 8μμ
4) Αιγίνιο Δευτέρα 1/7 /8μμ      
6) Κίτρος-Αλώνια Δευτέρα 24/6 / 7 μμ   

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου