Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Τσίπρας: O λαός δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες του ΔΝΤ

Τσίπρας: O λαός δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες του ΔΝΤ
Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει επιστροφή στις µαύρες µέρες του Σαµαρά, του Βενιζέλου και του ΔΝΤ, και όσοι βαυκαλίζονται µε όνειρα για ρεβάνς, εκδίκηση και στρατηγική συντριβή της Αριστεράς θα ξυπνήσουν απότομα στις 8 Ιουλίου αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής».
Ο Αλέξης Τσίπρας, λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες και την απόφαση για λήψη στοχευμένων μέτρων κατά της Τουρκίας, διαβεβαιώνει ότι σκοπός του είναι η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και η προοπτική επίλυσης του Κυπριακού χωρίς στρατούς κατοχής και εγγυήσεις – δυνατότητα που ενισχύεται μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Παράλληλα, αφήνει αιχμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «πρωθυπουργός δεν γίνεσαι µε πήλινα πόδια», διαβεβαιώνει ότι η χώρα είναι οικονομικά ασφαλέστερη από ποτέ και υπόσχεται ότι η Προοδευτική Συμμαχία θα διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.
Τέλος, παραφράζοντας τον Οδυσσέα Ελύτη, λέει πως όταν ακούμε για δημοσιονομικό εκτροχιασμό από τα χείλη εκείνων που ρήμαξαν τη χώρα, ανθρώπινο κρέας μυρίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου