Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Δήμος Κατερίνης : Κέρδισε τις εντυπώσεις σε διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά της Γερμανίας ομάδα νεαρών (U9) ποδοσφαιριστών της πόλης μας



Με την πρόκριση στη φάση των 16 και με σημαντικές νίκες στις αποσκευές της επέστρεψε από το φημισμένο διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά, «Turnier Frankfurt»,  το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 14 έως 16 Ιουνίου στην αδελφοποιημένη με τον Δήμο Κατερίνης πόλη Μάινταλ Γερμανίας. Ο λόγος για την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου μας «ΚΑΤΕΡΙΝΗ», η οποία αποτελείται από λιλιπούτειους επίλεκτους ποδοσφαιριστές της κατηγορίας U9 και κατόπιν πρωτοβουλίας του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) εκπροσώπησε επάξια τα γαλανόλευκα χρώματα.  

Ειδικότερα, με προπονητές τους Λευτέρη Φωτιάδη, Παύλο Φυτόπουλο, Σάββα Κατηρτζίδη,στο τουρνουά – θεσμό της Γερμανίας, στο οποίο συμμετέχουν 28 δημοφιλή ποδοσφαιρικά σωματεία, όπως οι Ντόρντμουντ, Μπάγερν, Σάλκε, Άουγκσμπουργκ, Νυρεμβέργη κ.α. η ομάδα της πόλης μας, με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες πέτυχε να προκριθεί από τον όμιλό της και να φτάσει έως τη φάση των 16.
Για την ιστορία, νικήτρια του τουρνουά ήταν η ομάδα της Σάλκε, η οποία επικράτησε στον τελικό της αντίστοιχης ομάδας της Μπάγερν με σκορ 1-0.
Σημειώνεται, ότι την αποστολή των μικρών πρεσβευτών του Πιερικού ποδοσφαίρου στη Γερμανία συνόδευσαν: ο  Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Θεόδωρος Παυλίδης, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Λάζαρος Ντόντης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τύπου & πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, οι οποίοι μετέφεραν με την ευκαιρία «τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, του δημοτικού συμβουλίου και όλων των δημοτών, για την άξια εκπροσώπηση του Πιερικού, του Ελληνικού ποδοσφαίρου ευρύτερα, καθώς και για και τις αγωνιστικές επιτυχίες των παιδιών της Κατερίνης».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας της πόλης μας διαμορφώθηκαν ως εξής:

D1 Wormatia Worms   -    D2 Katerini / GR    2 -0
D4 TSG Gießen-Wieseck - D2 Katerini / GR   0 – 1
D3 1. FC Nürnberg - D2 Katerini / GR    3– 0
D2 Katerini / GR D7 Borussia Dortmund 2-1
D2 Katerini / GR D6 1. FC 1911 Hochstadt      4 – 0
D5 KV Mühlheim 1910 D2 Katerini / GR          0 - 0
A1 SpVgg Greuther Fürth - D2 Katerini / GR    1-0









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου