Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης: Κλίμα συγκίνησης στο επίσημο φινάλε της καλοκαιρινής εκστρατείας 2019 "Για φαντάσου"


Μέσα

 σε συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ενθουσιασμού «έπεσε» με κάθε επισημότητα η αυλαία της καλοκαιρινής εκστρατείας 2019 «Για φαντάσου» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, με την διεξαγωγή της τελετής λήξης στην μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, το απόγευμα της Παρασκευής 30/8.

Με την Καλοκαιρινή Εκστρατεία έκλεισε ένας ιδιαίτερα δημιουργικός κύκλος στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μέσω ενός συναρπαστικού ταξιδιού στον κόσμο της γνώσης, το οποίο δίνει στα παιδιά τα εχέγγυα να χτίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τη ζωή τους και για τον τόπο τους.


Το μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και υπεύθυνη του προγράμματος Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου, αφού καλωσόρισε τα άτομα όλων των ηλικιών, που βρέθηκαν στην μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου, εξέδωσε ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν με τη συνδρομή τους στο φετινό πρόγραμμα της βιβλιοθήκης και κυρίως στους εθελοντές οι οποίοι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:"Είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλοί εθελοντές σε αυτά τα πέντε καλοκαίρια".Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τις Χριστίνα Αθανασίου, Γεωργία Βασιλειάδου, Νεκταρία Ίτσιου, Μάρθα Κακουλίδου, Χρύσα Καλημάνη, Βάσω Λαγομίχου, Έλενα Λιαποπούλου, Ιωάννα Μπαρά, Χρυσούλα Μπουζέτη, Αθηνά Παπαγιαννούλη, Μαρία Τεπερεκίδου, Θεοδοσία Τοπαλίδου, Θεοδώρα Τζιώκα, Σοφία Χαραλαμπίδου καθώς και τους Νίκο Λυκίδη, Θάνο Τζάγκα και Κώστα Τζάγκα για την καθοριστική τους συμβολή στην επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος".

Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στην δική της θητεία στο Δήμο Κατερίνης, η οποία όπως ανέφερε "ολοκληρώθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο, με τη διεξαγωγή της τελετής λήξης του προγράμματος της βιβλιοθήκης" και ευχήθηκε η νέα διοίκηση να συνεχίσει την όμορφη αυτή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Κατόπιν, ακολούθησε η αφήγηση αποσπασμάτων από τα παιδιά επάνω στην σκηνή, καθώς και η προβολή οπτικοακουστικού υλικού σχετικά με τα φετινά εργαστήρια της βιβλιοθήκης.

Τέλος, απονεμέθηκαν έπαινοι και βεβαιώσεις σε όλους τους μικρούς φίλους οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ κλείνοντας υπήρχε μπουφές όπου άπαντες που βρέθηκαν στην εκδήλωση μπορούσαν να γευτούν τα υπέροχα εδέσματα.

Σημειώνεται πως την μουσική επιμέλεια και ενορχήστρωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Εύμορφος Κασινάκης και την ερμηνεία του τραγουδιού η Ελευθερία Ιωσηφέλη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου