Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νέους και νέες της Κεντρικής Μακεδονίας για το 1ο Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου «Εν Έργω» - 3η Πράξη Δημοκρατίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας



          Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε νέους και νέες από την Κεντρική Μακεδονία, ηλικίας από 18 έως 28 ετών, απευθύνει το Σωματείο «Εν Έργω», στο πλαίσιο του 1ου Συνεδρίου Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου «Εν Έργω» - 3η Πράξη Δημοκρατίας, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
          Οι συμμετέχοντες στο 1ο Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου «Εν Έργω»-3η Πράξη Δημοκρατίας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη λειτουργία του ανώτατου οργάνου της Περιφέρειας, καθώς και των επιμέρους περιφερειακών επιτροπών. Από τις θέσεις του Περιφερειάρχη, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, των επικεφαλής των συνδυασμών και των περιφερειακών συμβούλων, θα εξοικειωθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με το δημόσιο διάλογο, ανταλλάσοντας απόψεις για θέματα της περιοχής τους.

          Το Σωματείο «Εν Έργω», με έδρα τα Γιαννιτσά του Δήμου Πέλλας, διοργανώνει το 1ο Συνέδριο Προσομοίωσης Περιφερειακού Συμβουλίου– 3η Πράξη Δημοκρατίας , προκειμένου να ενισχύσει την πολιτική εγρήγορση των νέων πολιτών, που κατάγονται ή κατοικούν στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
          Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν όλες οι νέες και οι νέοι που κατοικούν στις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από 18 έως και 28 ετών, ανεξάρτητα από ακαδημαϊκή, επαγγελματική ή άλλη ιδιότητα.
          Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Σωματείο «Εν Έργω» με τους εξής τρόπους:
Ιστοσελίδα : www.en-ergw.gr
Facebook: Σωματείο Εν Έργω
               Εν Έργω – Πράξη Δημοκρατίας Προσομοίωση Περιφερειακού Συμβουλίου
Ιnstagram: Σωματείο Εν Έργω [@energw]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου