Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Συνέντευξη τύπου για την Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας


Συνέντευξη τύπου, για την Επετειακή 10η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2019, παραχώρησαν από κοινού  οι συνδιοργανωτές της έκθεσης,  η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ.  Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης, κ.  Κώστας Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019,  στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Η Επετειακή 10η Εμποροβιομηχανική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2019 (10η ΕΒΕΠ – ΚΜ 2019), θα λειτουργήσει με ελεύθερη είσοδο, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019 έως τις 2 Οκτωβρίου 2019, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Κατερίνης, στον οικισμό της Ανδρομάχης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, έκανε λόγο για ένα μεγάλο επιχειρηματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, επεσήμανε,  ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας,  θα συνεχίσει να στηρίζει σημαντικές δράσεις και να αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση μεγάλων γεγονότων, που επιδιώκουν την ανάδειξη και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την προβολή της πιερικής επιχειρηματικότητας, των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των συνδιοργανωτών, που έχει ως αποτέλεσμα τη στήριξη του επιχειρείν και ειδικότερα την εκθεσιακή παρουσία δυναμικών και εξωστρεφών επιτυχημένων πιερικών και όχι μόνο επιχειρήσεων.

Τέλος, απηύθυνε πρόσκληση στο κοινό, να στηρίξει την έκθεση, να γνωρίσει νέες επιχειρηματικές ιδέες, προϊόντα, επιχειρήσεις, υπηρεσίες κ.ά..

Στη συνέχιση της στήριξης του Δήμου Κατερίνης, στη διοργάνωση της έκθεσης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης, που επανέλαβε τη θέση του για υλοποίηση μόνιμου εκθεσιακού χώρου, ενώ παρουσίασε αναλυτικά τις δαπάνες, που θα αναλάβει ο Δήμος Κατερίνης, για την αρτιότερη λειτουργία της έκθεσης.

Ο κ. Κώστας Κουκοδήμος, συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, για την πρωτοβουλία της δημιουργίας της έκθεσης πριν από δέκα χρόνια, με αποτέλεσμα σήμερα η Πιερία να προβάλλεται πανελλαδικώς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας, τόνισε, ότι η έκθεση πλέον αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό-που ξεκίνησε σε περίοδο οικονομικής κρίσης-που οφείλει την επιτυχία αυτή στην άψογη συνεργασία των συνδιοργανωτών με στόχο την προβολή, την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων-επιχειρήσεων και στις ιδιαίτερα προνομιακές τιμές ενοικίασης των περιπτέρων, ενώ υπογράμμισε ότι η επιτυχία της έκθεσης, διαφαίνεται τόσο από τη δεκαετή διάρκεια της έκθεσης, όσο και από τον αριθμό των συμμετεχόντων, που κάθε χρόνο αυξάνεται.

Ο κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ευχαρίστησε τόσο την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας όσο και το Δήμο Κατερίνης, για την οικονομική ενίσχυση και τη γενικότερη στήριξη και αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη δημιουργίας μόνιμου εκθεσιακού χώρου, προσκαλώντας πολίτες και επισκέπτες της Πιερίας να προσέλθουν στην έκθεση με εχέγγυα την αισιοδοξία, το μεράκι αλλά και την άψογη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου